Een ontspanningsmassage ...

... helpt om je spieren te ontspannen.
... verhoogt het gezond functioneren van de huid.
... verbetert je uitstraling.
... geeft je energie.
... biedt ondersteuing bij het sporten.
... biedt emotioneel evenwicht.
... geeft uiteraard een ontspannen en "relaxed" gevoel.

Wanneer een ontspanningsmassage?
Ontspanningsmassage is één van de meest populaire massages op dit moment en dat is niet zo gek. Het is namelijk een uitstekende manier om lichaam en geest rust te geven en letterlijk te 'ont'spannen.

Waarom een ontspanningsmassage?
Een veeleisende baan, een druk gezin en/of veel verantwoordelijkheden kunnen ertoe bijdragen dat het lichaam op bepaalde plaatsen ‘vast’ komt te zitten. Dit vastzitten vertaald zich naar vastzitten spieren.
Het (regelmatig) ondergaan van een ontspannende massage kan er voor zorgen dat de spieren tot rust komen en het lichaam weer in goede conditie blijft en daardoor je drukke bestaan aan kan.

Wat houdt een ontspanningsmassage van 60 minuten in?
De ontspanningsmassage wordt gegeven op een speciaal daarvoor bedoelde massagetafel, deze massagetafel heeft een speciale hoofdsteun zodat u normaal kunt ademhalen als u op uw buik ligt. De masseuse zal eerst het onderlijf bedekken met een handdoek zodat de spieren niet koud worden. Nadat u ontspannen op uw buik ligt zal de masseuse met een speciale olie beginnen de rug te masseren, hierna zijn de nek, schouders, armen en handen aan de beurt. Vervolgens wordt het boven lichaam bedekt met handdoeken zodat de spieren warm blijven en zich verder kunnen ontspannen. Hierna worden de benen en voeten gemasseerd. Als laatst moet u rechtop gaan zitten en wordt u hoofd en nek nog extra gemasseerd.
Tijdens deze massage bent u even weg uit de sleur van het dagelijks leven en na afloop van de massage voelt u zich heerlijk ontspannen, en kunt u er weer helemaal tegenaan!

Wat houdt een ontspanningsmassage van 30 minuten in?
Een ontspanningsmassage van 30 minuten is net zoals de bovengenoemde massage van 60 minuten echter worden alleen rug, nek en de schouders gemasseerd.

Effecten van een ontspanningsmassage?
Een ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de functie en de stofwisseling van de spieren. Hierdoor voel je je na de massage weer fit en je spieren zijn weer soepel. De massage helpt stress te verminderen en het vergroot de mate van bewegelijkheid.

Bel (035-8795161) of mail (info@vitarelax.nl) gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.